Rukiye KAYA ÜLKE - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Rukiye KAYA ÜLKE, Konya´nın Çumra ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve Orta Okulu Çumra Şehit Koçak İlköğretim Okulunda tamamlamıştır. 2007 yılında Çumra İmam Hatip Lisesinden mezun olmuştur. 2011 yılında ise Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde İlahiyat Bölümünden mezun olmuştur. 2012 yılında Diyarbakır/Bismil Mecit Çelik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde İmam Hatip Meslek Dersleri Öğretmeni olarak görevine başlamıştır. 2016-2022 yıllardı arasında  Bismil Mecit Çelik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin bünyesinde açılan Kız Öğrenci Pansiyonunda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2022 -2023 eğitim öğretim yılından itibaren ise Bismil Anadolu İmam Hatip Lisesinde görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk annesidir.