OKULUMUZDA KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA VAİZ HACI SU HOCAMIZ VE İMAM-HATİP FATİH GÖK HOCAMIZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik Rehber öğretmenimiz tarafından organize edilen kariyer günleri kapsamında öğrencilerimizin en çok talep ettikleri mesleklerden olan imam hatiplik ve vaizlik mesleklerini seçtik. Bu bağlamda  Vaiz Hacı SU hocamız ve İmam Hatip olan aynı zaman da İlçe Müftülüğümüzde Memur olarak çalışmakta olan Fatih GÖK hocamız öğrencilerimizle buluştu. Kendi mesleklerinden, deneyimlerinden bahseden hocalarımız bu yolda yürümeyi düşünen bütün öğrencilerimize hem rol model oldular hem de akıllarındaki soru işaretlerini gidermiş oldular. Kariyer günlerinin sonunda öğrencilerimizden Din Görevlisi olma isteğinin arttığı gözlemlenmiştir. Bizleri kırmayıp ziyaretimize gelen Vaiz Hacı SU hocamıza ve Fatih GÖk hocamıza teşekkür ederiz.

31.03.2023 134

31-03-202331-03-202331-03-202331-03-2023