OKULUMUZDA 8. VE 12. SINIFLARIMIZA YÖNELİK AYLIK DENEME SINAVIMIZ YAPILDI

Ortaokul 8. sınıf ve lise 12. sınıf  öğrencilerimizi LGS ve YKS'ye hazırlamak amacıyla aylık denemelerimiz yapılmıştır. Deneme sonuçlarımızın geri dönütleri öğrencilerimize,branş öğretmenlerimize ve velilerimize sınıf rehber öğretmenlerimiz aracılığıyla düzenli olarak yapılmaktadır. Bütün öğretmenlerimizce her deneme sonuçlarının ardından öğrencilerin eksik oldukları konularda ek çalışma takvimi ayarlanmakta eksik konuların yeniden üstünden geçilmektedir. Denemelerimizin zamanında yapılması takip edilmesi, sonuçlandırılması öğrencilerimizin girecek oldukları sınava hazırlamaktadır. Denemelerimizin zamanında yapılması takip edilmesi, sonuçlandırılması ve velilerimize geri dönüt yapma işlemlerini takip ederek organize eden Müdür Yardımcımız Selime GÖK'e, sınıf rehber öğretmenlerimize ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

24.03.2023 104

28-03-202324-03-2023